2018. április 1., vasárnap

Húsvét


 
Hirdetések
 
Ma elsővasárnap van.  A szokásos rózsafüzér titokcsere a hétfői szentmise után lesz Kalászon.
Csütörtökön lesz a Babaklub idei következő alkalma 10-12-ig.
A betegek kenetét szolgáltatjuk ki a délelőtti szentmiséken jövő vasárnap. Kérem, jelentkezzünk rá a sekrestyében.
Ministránsnap lesz április 14-én a kalászi templomkertben, melyre ministráns közösségeink 3 ismerős csapatot hívtak meg. Részvétel: 11 éves kortól. Kérem a testvéreket, aki tud segíteni, süteménnyel támogassa a programot.
A bérmálás április 14-én szombaton az esti szentmise keretében lesz Budakalászon. Aznap nem lesz Telepen esti szentmise.
A bérmálási misére a ministránspróba pénteken (ápr. 13.) lesz du. 5-kor. Szintén aznap a mise után a bérmálandóknak lesz gyónási lehetőség és próba.
 
Vasárnap (Húsvét)
Budakalász 8 hívekért
Szentistvántelep 10 Magyarok Nagyasszonya tiszteletére
Budakalász 18 + szülőkért és testvérért
Húsvéthétfő
Budakalász 8 + Antal Istvánért (10. évf.)
Szentistvántelep 10 szabad
Kedd Szentistvántelep 18  szabad
Szerda Budakalász 7 szabad
Csütörtök Szentistvántelep 18 szabad
Péntek Budakalász 18 + Dr. Kecskés István
Szombat Szentistvántelep 18 + Sándor édesapa
Vasárnap
Budakalász 8 főpásztor szándékára
Szentistvántelep 10 szabad
Budakalász 18 szabad
Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.
 
Gyászjelentés
Szomorú szívvel értesültünk róla, hogy március 24-én elhunyt Szedlák József Kernen- Stattenben, aki városunkban született 1929-ben.
 
Adj Uram örök nyugodalmat neki!
 

 

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek és széppé tették a szent három napot, hogy méltón tudtuk megünnepelni Urunk feltámadásának ünnepét.

Köszönöm külön a munkatársaknak, a gyerekeknek való program megálmodóinak és kivitelezőinek, virágosoknak, terítősöknek, a takarításban és a körmenetben segítőknek, kántoroknak, szkólásoknak, ministránsoknak és mindenkinek a segítségét! Isten fizesse meg.

 
Kívánok mindenkinek áldott húsvéti ünnepet!
 

* * *

 Kedves Testvérek!

 Húsvéthétfőn indul Budakalászon az a Szeretet-Kaland, melyre minden házaspár - és házasságra készülő pár - jelentkezését várjuk. Hívjuk mindazokat, akik vállalkoznak arra, hogy kettesben érdekes játékokon keresztül gazdagítsák egymást, újra felfedezzék egymás értékeit, szépségét és színt vigyenek az esetleg megszürkült hétköznapokba.

További információ a programmal és a regisztrációval kapcsolatban hátul a faliújságon található, ill. Nagel Istvánnál és Áginál lehet érdeklődni.

Bizonyára vannak köztetek, vagy ismertek olyanokat, akik szenvednek attól, hogy a házasságuk zátonyra futott. Sok fájó kérdéssel szembesülnek: Miért engedte meg ezt az Isten? Van-e gyógyulás? Hogyan tovább egyedül? Mi lesz így a gyerekekkel?

A válaszok megtalálásában és a talpra állásban segít az Emmánuel Közösség által szervezett „AVE kurzus”, ami három hétvégéből álló lelkigyakorlat egyedülálló szülőknek. A kurzus áprilisban kezdődik.Vigyétek el a hírt az érintett ismerőseiteknek .

Jelentkezni lehet: www.avelap.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése